Vårt samarbete blir som allra bäst när det är långsiktigt, samtidigt som mängden hjälp du behöver kommer att variera. En vecka har du fullt blås och behöver mycket stöttning. En annan åker du på semester och är helt ”off the grid”. Sådär som livet ska vara.

Virteas avtal är därför inte uppbyggda som en deltid på en viss procent, utan istället som en timbank. Du väljer en abonnemangsnivå som passar dig (från 8-80 timmar per månad). Timmarna sätts in i din timbank den första dagen i månaden och sedan använder vi dem som de behövs de kommande veckorna. Hur, när och till vad, det bestämmer vi tillsammans längs vägen.

Vår tid för dig är effektiv arbetstid, fikar gör vi på vår egen tid. Det innebär att vår tid räcker längre. Som jämförelse brukar en halvtid för oss vara 60 timmar/månad.

Behöver du tillfällig hjälp? Ett projekt, en mässa eller ett event som behöver tas hand om, eller kanske du har personalbrist p.g.a. en sjukskrivning eller i väntan på en rekrytering? Tveka inte att höra av dig, vi hjälper dig gärna att hitta en lösning!

Låter det intressant? Hör av dig så tar vi ett möte och pratar möjligheter.